Gewaar

Gepubliceerd op 28 juni 2018 om 12:35

Na een paar weken helemaal vast gezeten te hebben en me echt kut gevoeld te hebben. Ben ik weer terug. Ik heb me losgemaakt. Ik zat ook al een paar weken een beetje verstopt maar dat kwam er vandaag allemaal uit. Na de class van zaterdag heb ik veel meer inzicht gekregen. Het was echt bijzonder

. Dat we zo bij elkaar kwamen op de manier zoals het gegaan is. Wij hebben daar zaterdag moeten zijn. Na de class ben ik gaan mediteren en heb een hoop clearingen gedaan. Het voelde best heftig en er was iets wat nog niet bereid was om mij los te laten. Ik heb gisteren een demon clearing op gezet en voor mezelf een paar clearingen op gaan zeggen. Ik voelde dat er op mijn rug ter hoogte van mijn hart chakra iets zat. Iets wat zich vast geplakt had.

Ik heb ook laatst een steen gekocht die ik op mijn stuit moest leggen. Ik wist eerst niet hoe maar gelukkig had ik een legging met een zakje achterop en daar deed ik de steen in. Ik moest gelijk een hoop plassen en niet lang daarna kwam alles los. De verstopping is opgelost. En het voelde alsof er iets van mijn rug getrokken werd alsof er plant uit de grond werd getrokken en je de wortels los voelt komen.

Ik vind het wel heel bijzonder dat ik me ervan los gemaakt heb en dat ik me ervan bewust ben geworden. Ik voel me sterker geworden, beter bestand tegen.

 

De laatse tijd zoveel meer gewaar. 

En soms heb ik het geluk dat ik er een foto van kan maken of een filmpje op kan nemen.  Ik zal deze ervaringen zoveel mogelijk met jullie delen.

De eerste keer dat het me lukte om een foto te maken was spannend en je kan aan mijn gezicht zie dat ik er niet helemaal comfortabel mee ben. maar hier is ie dan mijn eerste selfie met de schaduw op het gordijn. 


«   »