3e Bars class

Gepubliceerd op 20 juni 2018 om 21:56

Mijn 3e Bars class werd wederom gefaciliteerd door de lieftallige Maureen Lassooij. En hoera hoera eindelijk een class in limburg. En wel te verstaan in Schinnen bij de lieve Jenny en Dick thuis. We waren met een mooie groep vrouwen. Ik was helemaal zen en in de wolken want dit zou mijn derde class zijn en  ik kon daarna zelf de classes geven. 

Het was een mooi begin van het jaar.  Ik had in een maand tijd wel 5 of 6 classes gevolgd en ik ben niet meer te stoppen. Al deze classes hebben een enorme bijdrage geleverd aan waar ik nu sta. Ik ben steeds minder met mijn oude werk bezig en ik voel de verandering in mijn hele wezen. De rust die ik nu in mij voel is hemels.  Voordat ik begon had ik last van vanalles en was ik vooral veel moe en migraine. 

Toen kreeg ik de diagnose reuma. Ik lag nachten wakker van de pijn aan mijn benen ellebogen en vingers. En voor iemand die masseert als beroep is dat natuurlijk heel onhandig. Vandaar dat ik opzoek ging naar iets anders. En nu nog geen jaar later voel ik mij als herboren. Nog maar amper pijn en meestal als ik de juiste vragen stel is het ook zo weer weg. Ik kan met recht zeggen dat Access Consiousness en zijn geweldige facilitators mijn leven hebben veranderd.  En dat wil ik natuurlijk graag met iedereen delen. 

Liefs Bonny


«   »