Energetic Facelift

Gepubliceerd op 20 juni 2018 om 21:25

Deze class werd gefaciliteerd door Maureen Lassooij. Eigenlijk wou ik de dag ervoor mijn 3e Bars class volgen maar deze muts versliep zich. Dat gebeurde me eigenlijk bijna nooit maar mijn lijf vond dat ik een dag later deze class moest volgen. In de classes ervoor had ik wel geleerd dat mijn lijf het wel weet en ik er beter naar moest luisteren. Iets waarvan ik helemaal vergeten was hoe het moest.

Het pand genaamd Het Kruithuis voelde heel bijzonder aan. De symmetrie van het gebouw en de vorm maakte het bijzonder. Maureen is echt een vakvrouw en deze class heeft me een hoop inzichten gegeven. Ik werd me zoveel meer bewust van mezelf.  Ik weet nog dat ik aan het behandelen was en bij mezelf dacht zou ik mijn vingers ook net onder de wenkbrauw mogen leggen?  En Maureen antwoord als je vingers anders wilt leggen mag dat ook. 

Ik zei dat toch echt niet hardop. Maar ze was gewaar van wat ik dacht. Zo mooi. En even later lag ik heerlijk te ontvangen en zei ze wat zit daar nog vast en ze duwt op mijn frons, terwijl ik probeerde juist die plek te  ontspannen maar het lukte nog niet helemaal. Geweldig hoe ze dat meekreeg tijdens het langs lopen.  De energetic facelift is echt een aanrader en een heerlijke class om te volgen.

 

Liefs Bonny


«   »