2e Bars Class

Gepubliceerd op 20 juni 2018 om 13:18

Deze class was in Amsterdam gefaciliteerd door Ivana Faber. Buiten sneeuwde het en ik had de dag ervoor gewoon gewerkt. In de ochtend vroeg vertrokken want het was nog een eindje met de trein.

Maar ik hou wel van reizen met de trein. Ik verveel me nooit en heb altijd wel een boek bij me of iets om te schrijven.  Deze class was ook weer heerlijk en Ivana is een sprankelende aanwezigheid. Voor mij was het een fijne dag. Elke class word je weer iets bewuster en is een bijdrage aan jou geheel. 

Op de terugweg sneeuwde het nog steeds en zoals dat gaat met de trein had ik enorme vertraging en reed de trein heel langzaam. Maar gelukkig was het in de trein lekker warm en ik heb mijn onesy weer aangetrokken en ben lekker een boekje gaan lezen. 

 

Liefs Bonny

 


«   »