Het begin, mijn eerste class

Gepubliceerd op 19 juni 2018 om 21:11

Het enige wat ik wist dat ik die dag ging doen was Tamara Stegeman weer zien. Jaren geleden ben ik met haar broertje samen geweest en heb met hem ook een zoon gekregen. Ik heb haar sinds toen niet meer gezien en mede dankzij Facebook kwamen we online weer met elkaar in contact. en zoals je dat doet had ik vaker op geïnteresseerd gedrukt bij een class. De dag ervoor kreeg ik een videoboodschap van Trudie Kissen met de vraag of ik nog interesse had om te komen. Iets in mij zei  ja en ik schreef me in. Geen idee wat ik ging doen en ik dacht waarom ook niet.  

 

Toen ik in Budel-schoot aankwam en Tamara zag was het natuurlijk eerst tranen met tuiten. Een emotioneel weerzien na wel bijna 20 jaar. Ik vond de hele dag bijzonder en ik zat ook een beetje in een roes. Het was geweldig om haar weer te zien en de energie van de mensen voelde heel vertrouwd.  A lot made sense.  Beetje warrig ging ik weer op weg naar huis en ik ben zelfs nog even de stad in gegaan iets wat ik normaal niet snel zou doen.  Maar het was heel gezellig en ik heb mensen gezien die ik al heel lang niet meer gezien had.  De dag erna ben ik weer aan het werk gegaan niet wetende wat voor verandering het in gang had gezet.

Liefs Bonny

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.